Producten

WeKa Daksystemen BV is sinds eind 2004 ‘de importeur van alle dakmaterialen van Alwitra’, de fabrikant uit Trier Duitsland van duurzame en milieuvriendelijke producten van en voor het dak. Het product assortiment is zeer uitgebreid, dit gaat van een schroef tot zeer geavanceerde dakbanen. 
Lichtkappen, geïsoleerde lichtstraten, dakdoorvoeren, hemelwaterafvoeren, daktrimmen enz. (zie voor het totaal assortiment www.alwitra.de).
Alle producten zijn TÜV gekeurd.

EVALON®

Evalon® is de groep van de dakbanen die vooral bekend is door zijn duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. In deze materialen zijn geen weekmakers en chloriden toegepast (Ethyleen-Vinyl-Acetat Terpolymeer).

Lees meer

MIASOLÉ

Mia-sole dunne flexibele Cigs dunne film, voorzien van lijmrug of naakt. Aan te brengen direct op de dakbedekking m.u.v. Bitumen en PVC. Uistekend geschikt voor licht geconstrueerde daken gewicht 2,9 Kg per m2. In diverse uitvoeringen en afmetingen, tot max 1,2 m breed. Maximale opbrengst 142 kWh.

Lees meer

POWERFLEX

Het product van Global Solar Energy inc. Tucson USA en Berlijn Duitsland.

Lees meer


SOLAR CARPORT

Met onze Solar Carport stuurt u elektrisch rijden in de goede richting! Deze carports bieden niet alleen personeel , bezoekers én hun voertuig beschutting tegen de elementen, maar verdienen zichzelf op termijn terug door middel van de hoogrendement zonnepanelen waaruit het dak is opgebouwd.

Lees meer

JA PANEEL

Zeer efficiënt mono kristallijn paneel 16 % efficiency de JA Solar Jam 6, prijs-prestatieverhouding zeer economisch en betrouwbaar.

Lees meer

LG 300Wp PANEEL

Het 300 Wp paneel van LG, in standaard formaat  1.64 x 1.0x 0.35. Module efficiency > 17 %. Gewicht ca. 10 Kg per m2. Toepasbaar op daken, alsook als solarpark op water en terreinen.

Lees meer

LICHTGEWICHT PANELEN

Belangrijke productfuncties Pet sheet substraat, licht gewicht per paneel. Goede prestatie ook bij diffuus licht, lage temperatuur coëfficiënt. Leverbaar in diverse kleuren.

Lees meer

BIPV PANELEN

Doorschijnend uniforme penetratie van de spectrale selectiviteit. Goede prestatie ook bij diffuus licht, kunnen o.a. optimaal worden toegepast in de glastuinbouw, geluid,- en windschermen.

Lees meer

TRANSPARANTE ZONNEPANELEN

Diverse kleuren, die een invulling geven aan de vraag naar elektriciteit en een invulling geven aan de specifieke esthetische eisen en wensen  van de architect. Met name voor façaden en wanden.

Lees meer

HOL (DUBBELWANDIG) PANEEL

Hol paneel (dubbelwandig), voldoet aan de normen voor de energie-efficiëntie van een gebouw.

Lees meer

TWEEZIJDIG PANEEL

Tweezijdig  power paneel, zeer hoge opbrengst per paneel, algehele efficiëntie. Kan op grote schaal worden toegepast als geluidscherm langs snelwegen, ook als prefab scherm en panelen leverbaar.

Lees meer

ALLOTYPE PANEEL

Voorgevormde panelen voor vervolmaking van de architectonische esthetische vormgeving van het gebouw. Op verzoek kunnen deze panelen op maat gemaakt worden.

Lees meer

GESPLITST PANEEL

Belangrijkste product functies:  Dit paneel is opgebouwd met drie gesepareerde lagen van plastic,  bezet met meervoudige celdelen , met een getrokken verbinding aan beide zijden. Dit paneel is zeer geschikt voor het bedekken van zeer grote muuroppervlakken.

Lees meer

LOGO PANELEN

Integratie van het  bedrijfslogo  met zonnepanelen, hiermee wordt een win-win situatie bereikt, stroom genereren en coöperate branding.

Lees meer

CIGS PANEEL

Paneel TSMC TS CIGS 155 Full Black, speciaal voor de opbouw van een zwart front.

Lees meer

HYBRIDE PANEEL ZONTHERMISCH EN ELEKTRICITEITOPBRENGST

Paneel dat warmte van het paneel afgeeft en tegelijkertijd elektriciteit opwekt.

Lees meer

RENESOLA

Poli kristallijn met een hoge prijs, prestatieverhouding.

Lees meer

ULICA

Het paneel in standaard maat uitvoering uitvoering van 275 Wp High Efficiency. De fabrikant biedt een internationale Chubb verzekering aan.

Lees meer

EVALON® SOLAR

Deze dakbanen leveren een waterdicht dak en tegelijkertijd stroom. De enige echt duurzame en milieuvriendelijke kunststof dakbedekking die fabrieksmatig 
geïntegreerd is met Amorfe Silicium lichtreceptoren van Unisolar.

Lees meer

CELLSTROM

Een milieuvriendelijke, zeer betrouwbare en duurzameoplossing voor het opslaan van stroom. Te gebruiken voor het opslaan van uw overschot aan, gedurende
de lichturen, opgewekte stroom.

Lees meer

   

OMVORMERS

Wij gebruiken bij voorkeur omvormers van Fronius. Fronius heeft een duurzaam en betrouwbaar product, waardoor u een stabiele configuratie heeft. De prijs/prestatieverhouding is uitstekend. Daarom kunnen wij een snelle en adequate service bieden.

Lees meer

ALWITRA PRODUCTEN

WeKa Daksystemen levert diversen producten van Alwitra. De fabrikant uit Trier Duitsland van duurzame en milieuvriendelijke producten van en voor het dak.

Lees meer